Profile
Join date: Mar 24, 2022
About

U kunt direct afbeeldingen aan berichten toevoegen en daarnaast kunt u ook de grootte of het aantal afbeeldingen daar beperken. Ga hiervoor dus verder met deze inhoud en neem in geval van vragen contact op met Hotmail Support.


Volg voor nieuwere versies de volgende stappen:


 U dient allereerst snel het nieuwe e-mailbericht op te stellen of een bestaand e-mailbericht te beantwoorden of door te sturen.

 Daarna moet u naar pop-out gaan om het bericht in een nieuw venster te openen als het concept-e-mailbericht in het leesvenster is geopend.

 U moet dan verder gaan naar de berichttekst en snel het menu Invoegen kiezen in de groep illustraties.

 Daar moet u een van de volgende opties selecteren:

• Afbeeldingen

• Online foto's

• Vormen

• Slimme kunst

• Grafiek

• Schermafbeelding

Volg voor Office 2010 de volgende stappen:

 U moet allereerst snel het nieuwe e-mailbericht opstellen of eenvoudig een bestaand e-mailbericht snel beantwoorden of doorsturen.

 Als uw concept-e-mailbericht wordt geopend in het leesvenster, moet u naar de pop-upoptie gaan om het bericht in een nieuw venster te openen.

 Ga door naar de berichttekst en ga dan naar het invoegmenu in de respectievelijke illustratiesgroep.

 U moet dan een van de opties selecteren: afbeeldingen, online afbeeldingen, clipart, vormen, SmartArt, grafiek, screenshot.


Opmerking:


Als je WordArt wilt gebruiken, moet je eerst de decoratieve tekst in het bericht invoegen en snel invoegen > WordArt kiezen.


We hopen dat u na het volgen van de bovenstaande stappen uw bericht gemakkelijk kunt omzetten in een visueel meesterwerk met vijf verschillende soorten afbeeldingen in Hotmail-account. Als u echter hulp nodig heeft, moet u contact Hotmail bellen nummer voor een onmiddellijke oplossing. Als u bovendien uw berichtachtergrond wilt verfraaien, kunt u ons ook bereiken voor de bijbehorende oplossing.

Directe manier om afbeeldingen toe te voegen aan berichten in Hotmail